1060 TALKS

(version en français: voir plus bas)

NL//

Op donderdag 24 november 2016 om 20 uur ben je in de bib welkom voor 1060 TALKS - de nieuwe naam voor EMILE-  de halfjaarlijkse talkshow van de Nederlandstalige bibliotheek,  met inspirerende sprekers en ontmoetingen over culturele en maatschappelijke thema's, over lokale burgerinitiatieven  en zoveel meer ... uit Sint-Gillis. Met als doel mensen en gemeenschappen samen te brengen en te inspireren; ideeën en kennis te delen en linken te creëren.

Sprekers:

- Art Phillipeth (Poppunt vzw): Jonge helden zingen in Sint-Gillische badkamers
- May Enklaar: Poetische observaties van een Neder Saint-Gilloise
- Josine De Roover (Nicc vzw): Verdwalen door de ateliers van befaamde kunstenaars
- Jelle Michielsen (Rode Antraciet vzw): Cultuur proeven binnen de muren van de gevangenis

Myrthe "Miksi" Brouwer (SpeakEasy BXL) presenteert de talkshow
onder de muzikale begeleiding van het Duo Duba, met Benoît Leseure (viool) en Jean Julien Filatriau (accordeon).  Muziek gecureerd door Crix Café.

Gratis.

Deel ons FB-event.

---------------------------------------------------

FR//

1060 TALKS // 24 novembre 2016 // 20:00 // lieu : Bibliothèque néerlandophone de Saint-Gilles

Vous êtes bienvenus à 1060 TALKS, un talkshow semestriel, local et gratuit avec des invités inspirants et des rencontres autour de thèmes culturels et sociétaux,
à propos d’initiatives locales des citoyens et bien plus…à Saint-Gilles;
avec pour but de rapprocher et d’inspirer les gens et les communautés; de partager des idées et du savoir; et de tisser des liens.

Intervenants:

- Art Phillipeth (Poppunt vzw): De jeunes héros chantent dans les salles de bain saint-gilloises
- May Enklaar: Observations poétiques d’une hollando-saint-gilloise
- Josine De Roover (Nicc vzw): Déambuler dans les ateliers d’artistes de renom
- Jelle Michielsen (Rode Antraciet vzw): Goûter à la culture à l’intérieur des murs de la prison

Myrthe "Miksi" Brouwer (SpeekEasy BXL) présente le talkshow
accompagnée par Duo Duba, de Benoît Leseure (violon) et Jean Julien Filatriau (accordéon).  Curation musicale par Crix Café.

Gratuit.