Nieuwe website

Vanaf 4 december zal deze website er helemaal anders uitzien. Vanaf dan zit de bibwebsite in een nieuw kleedje. Het wordt de ideale plek om alles over de bib(collectie) en je eigen ontleningen te weten te komen.

Volledig mobiel

De ondersteuning van mobiele apparaten zoals smartphones en tablets is een van de belangrijkste vernieuwingen van de nieuwe site. Voortaan zal je in de bib snel en makkelijk via je eigen smartphone doorheen de catalogus kunnen bladeren, of kan je van thuis uit met je tablet snel en eenvoudig je ontleningen verlengen of werken reserveren.

 

Is het er of is het er niet?

De catalogus zelf kreeg eveneens een belangrijke update. Zo verschijnt de beschikbaarheidsinformatie nu meteen op het detailscherm van een boek of ander werk. Vroeger moest je doorklikken en verscheen er een pop-up venster. Nu klik je vanuit de resultatenpagina door naar de detailpagina van een werk, en zie je bovenaan rechts met één oogopslag wat er aanwezig is, en wat niet.

 

Zoek en vind

Zoeken zal nog sneller gaan via het zoekveld op de homepagina van de website. Typ een zoekterm en kies eventueel uit de suggestielijst, net zoals in Google. Zelfs als je maar een deel van de auteursnaam of titel kent, helpt de catalogus je verder. Het juiste boek vinden was nog nooit zo makkelijk!